Kära BTCX-gemenskap,

Vem är Knut Svanholm?

Mitt namn är Knut Svanholm, och jag är en passionerad Bitcoin-förespråkare, författare och utbildare. Mitt senaste arbete är en liten bok om praxeologi, men jag är förmodligen mest känd för "Bitcoin: Allting delat med 21 miljoner". Jag är också värd för Freedom Footprint Show. Det är en ära för mig att få möjlighet att bidra till BTCX-gemenskapen och hjälpa till att driva den spännande övergången till att bli en renodlad Bitcoin-börs. Här är en kort bakgrund till min resa, min passion för Bitcoin, och varför jag har valt att ansluta mig till BTCX vid denna avgörande stund.

Under flera år har jag ägnat mitt liv åt att förstå och främja principerna bakom Bitcoin. Som författare och utbildare har jag haft tur att få koppla samman med individer från alla samhällsskikt, och dela insikter om den omvandlande potentialen hos denna anmärkningsvärda teknologi. Bitcoins revolutionerande egenskaper har fångat min fantasi, och jag är djupt engagerad i att främja dess förståelse och användning.

Bitcoin är inte bara en digital valuta utan en paradigmskiftning i samtyckande mänsklig interaktion. Det erbjuder en unik möjlighet för individer att återta kontrollen över sina finanser, vilket möjliggör verklig ekonomisk självständighet och personlig suveränitet. Bitcoins enorma potential driver mig till att utbilda och stärka så många människor som möjligt.

Beslutet att ansluta mig till BTCX var naturligt för mig, fött ur en delad vision och samstämmiga värderingar. BTCX banbrytande drag att bli en renodlad Bitcoin-börs inkarnerar essensen av Bitcoin-etiken. Genom att endast fokusera på Bitcoin, eliminerar BTCX distraherande moment och komplexiteter som uppstår genom att stödja flera kryptovalutor, vilket möjliggör för börsen att erbjuda en strömlinjeformad, effektiv och säker plattform för Bitcoin-entusiaster.

Mitt samarbete med BTCX innebär en otrolig möjlighet att ytterligare förstärka Bitcoins utbildning och antagande. Genom att kombinera min passion för Bitcoin med BTCX engagerade gemenskap, kan vi skapa en miljö där användarna kan få tillgång till en säker och användarvänlig börs och dra nytta av en rikedom av utbildningsresurser och insikter.

Att ansluta sig till BTCX för att hjälpa dem bli “Bitcoin only” är en möjlighet att vara i framkant när det gäller att forma framtidens finans. Genom att inrikta våra ansträngningar på Bitcoin kan vi påskynda den globala adoptionen av denna revolutionerande teknologi, främja finansiell suveränitet och möjliggöra för individer att ta kontroll över sina ekonomiska öden.

Jag är otroligt exalterad att inleda detta nya kapitel tillsammans med BTCX-gemenskapen. Vår gemensamma passion för Bitcoin och kollektiva engagemang för att främja ekonomiskt självbestämmande kommer att föra oss till nya höjder. Låt oss gripa denna möjlighet att utbilda, inspirera och bana väg för en framtid där Bitcoins omvandlande potential är fullt förverkligad.


Med stor entusiasm,

Knut Svanholm