När april närmar sig och det blir dags för deklaration, står många inför den komplexa uppgiften att rapportera sina finansiella aktiviteter, särskilt de som rör kryptovalutor som Bitcoin. För att göra denna uppgift mindre överväldigande erbjuder BTCX en värdefull workshop med fokus på just detta!

Workshop - Bitcoin & Skatter

En Unik Möjlighet med BTCX

Den 16:e april i Gamla Stan, Stockholm, välkomnar vi dig till en informativ och insiktsfull workshop. Syftet är att ge deltagarna en grundlig förståelse för skattehantering av Bitcoin och andra kryptovalutor. Deltagarna kommer att lära sig om de skatteprinciper som gäller för kryptovalutor i Sverige och få en praktisk genomgång av deklarationsprocessen. Vi kommer också att erbjuda möjligheter för personliga frågor och rådgivning. Intresserad? Registrera dig via vår nya eventsida för mer information.Missa Inte Denna Möjlighet

Om du inte kan närvara vid workshopen, oroa dig inte. Vi har samlat värdefull information och resurser som hjälper dig att navigera i kryptovalutornas skattevärld. På vår hemsida hittar du omfattande guider och tips för att hantera skatterelaterade frågor kopplade till kryptovalutor.

För de som önskar ytterligare stöd, har BTCX samarbetat med ledande företag inom krypto-skatterapportering. Dessa inkluderar:

  • Divly: För användarvänlig beräkning och rapportering av dina kryptotransaktioner. Som BTCX-kund får du 30% rabatt hos Divly.

  • Koinly: Ett intuitivt automatiserat verktyg för skatterapportering, där BTCX-kunder får en förmånlig rabatt på 20%.

  • Monetax: För mer individuellt anpassade skattelösningar, erbjuder Monetax personlig service.

  • PreTAX: Expertstöd för bokföring och redovisning av krypto-transaktioner, inklusive mer avancerade aktiviteter som marginhandel och NFTs.

Genom våra samarbeten och resurser strävar vi efter att göra din deklaration så enkel och effektiv som möjligt. Vare sig du deltar i vår workshop eller utnyttjar våra online-resurser och partnerskap, är vårt mål att ge dig verktygen du behöver för en problemfri deklaration.