Vi är glada att meddela att efter två långa år är Swish äntligen tillbaka som betalningsmetod på vår plattform! Det har varit en efterlängtad förändring och vi är oerhört glada över att äntligen kunna erbjuda denna smidiga och populära betalningsmetod till våra kunder.

BTCX lanserar äntligen Swish som betalmetod – snabbare och enklare än någonsin!

Swish är en av de mest populära betalningsmetoderna i Sverige och vi är glada över att kunna erbjuda Svenska kronor (SEK) som betalning och denna bekvämlighet till dig som användare. Med lanseringen av Swish erbjuder vi ännu snabbare och enklare betalningar när du köper dina bitcoin hos oss.

Vi vill passa på att tacka våra kunder för ert tålamod och stöd under denna resa. Er feedback och engagemang har varit ovärderligt för oss och vi ser fram emot att fortsätta arbeta för att göra upplevelsen på vår plattform så bra som möjligt.

Gå in och skapa ett konto eller logga in som vanligt på BTCX Standard och upplev hur enkelt det kan vara att investera & spara i Bitcoin.

Har ni några frågor eller funderingar kring den nya betalningsmetoden är ni varmt välkomna att kontakta vår kundtjänst. Vi finns här för att hjälpa er!