Den kommande bitcoin konferensen i Prag utgör en unik sammankomst för bitcoinentusiaster, investerare, utvecklare och nyfikna från hela världen. Denna konferens är inte bara en arena för att diskutera de senaste trenderna och teknologierna inom bitcoin utan också en möjlighet att nätverka och forma framtiden för digitala tillgångar.

BTC Prague – En Mötesplats för Innovatörer och Entreprenörer

Konferensen kommer att täcka ett brett spektrum av ämnen, från teknisk utveckling och säkerhet till marknadstrender och regleringsfrågor. Besökare kan förvänta sig inspirerande keynotes, djupgående paneldebatter och interaktiva workshops som alla syftar till att fördjupa kunskapen och förståelsen för Bitcoin.

Konferensen äger rum i Prag den 13-15 juni, en stad känd för sin rika historia och vackra arkitektur, vilket ger en perfekt bakgrund till de framåtblickande diskussionerna om framtidens valuta. För de som är intresserade av att delta, erbjuder BTCX en exklusiv 10% rabatt på konferensbiljetter. Använd rabattkoden "BTCX" vid köp för att ta del av detta erbjudande.