strategidagen_header_960x180-NY Btcx tog tempen på talarna under IDG’s Strategidagen.

Mattias Axelsson från Stockholm school of Economics uttalar sig om vikten att hitta hållbara partnerskap inom affärsvärlden. Allt kommer ner till att besvara en fråga:

“Hur ska vi samarbeta med andra för att uppnå det vi vill?”. Hans intresse för decentraliserade och demokratiska finanssystem var stort och han ser med stor nyfikenhet på vad som sker.

Daniel Bernholc, iZettles CTO, pratar om nya produkter och tjänster för handlarna, om att det kommer bli svårare och svårare att ta betalt för själva transaktionernen framöver. Däremot har de inte satt sig in i decentraliserade valutor eller andra virtuella finanssystem, btcx erbjöd Daniel ett gratis seminarie på vårat huvudkontor för att säkra Sverige som en ledande aktör inom kryptovalutor.

Vår slutssats från strategidagen är: För att uppnå vår Vision om ett globalt demokratiskt finansystem samarbetar vi på btcx med alla som delar vår vision eller kan hjälpa oss att nå dit. Att tillgängligöra decentraliserade valutor och göra dessa användbara för alla är våran främsta uppgift.