Vad är Bitcoins? Föreläsning med BTCX

Bitcoin UA Stockholm har äran att bjuda in till ett sista event innan jul om den virtuella valutan Bitcoins.

Bitcoin är en ny sorts pengar. Snabba överföringar världen över, direkt mellan människor utan dyra avgifter från banker och keditkortsföretag. Som e-post, fast för pengar. Marknaden för virituella valutor växer kraftigt och det finns över 80 st handelsbara valutor just nu som värderas till miljardbelopp!

Kom och lyssna på den svenska aktören BTCX och deras VD Christian Ander som håller en föreläsning om de virituella valutorna och vad BTCX kan erbjuda för lösningar i denna djungel. Vad är en Bitcoin? Hur handlar man med Bitcoins? Vad ska man tänka på? är frågor som kommer att besvaras under föreläsningen.

  • 15:45 Mingel med fika!
  • 16:00 Christian Ander, VD BTCX
  • 16:30 Frågestund
  • 16:45 Mingel.
  • 17.15 Slut.

Plats: Rådmansgatan 70 A, Unga Aktiesparare
Gratis för medlemmar och icke-medlemmar
Välkomna!

https://www.aktiespararna.se/ungaaktiesparare/Kalendarium/Visa-aktivitet/?eventId=172582&fb_source=message