I första hand i Stockholm men andra platser i hela Sverige är absolut intressant. Om företagetGoobit AB är Sveriges första och ledande Bitcoin Service Provider.

Vi äger och driver bland annat varumärkena BTCX, BTCX|Point of Sale och BTCX|OnlineMerchant. Vi håller nu på att starta vårt CSR-projekt (Corporate Social Responsability), BTCX|Donation, och behöver volontärer.

Om tjänstenDu kommer framförallt att arbeta med planering, koordinering, genomförande av mindre event och kampanjer för vårt nya projekt BTCX|Donation.

Arbetet innebär att du får insikt i arbetet med att utveckla tjänster och verktyg för bitcoin och andra kryptovalutor. Arbete med att uppdatera sociala medier kan också förekomma. Volontärer rapporterar till projektledaren.

Din profilErfarenhet från bitcoinverksamhet och god förståelse för bitcoin är såklart ett plus när man ska jobba med detta. (det vore ju konstigt annars, men det är absolut inte ett krav).

Huvudsaken är att du är en glad och driven person som är van att arbeta självständigt och bra på att skapa relationer. Erfarenheter inom donationsarbete, både på mark och eller organisationsnivå är också ett plus.

ArbetstidVi kommer att göra en bedömning utifrån de ansökandes möjligheter och förutsättningar. Beskriv dina möjligheter i din ansökan. Denna tjänst skulle också fungera väl som internship för dig som är intresserad av detta.

Kontakt

Maila till [email protected] märk med ”CSR Tjänst”

BTCX Donations logo

charity-water