Ticker tape john glenn m logo beskuren BTCX|Stora Bitcoinpriset (www.btcxawards.se) delas ut för att hylla och uppmuntra de personer och företag som har gjort en insats för bitcoin under det föregående året. Stora Bitcoinpriset 2014 har tre kategorier: Årets Bitcoinperson Årets Bitcoinperson utnämns av BTCX bitcoinpriskommité. Personen ska ha gjort en särskild insats och arbetat för att öka allmänhetens förståelse för och förbättrat inställningen till bitcoin under det föregående året. Vem det blir offentliggörs den 26/1 2015 på STHLM tech meetup på Hilton Slussen i Stockholm. Årets Bitcoinföretag Alla kan rösta på de nominerade företagen, som genom att acceptera bitcoin som betalningsmedel, har bidragit till bitcoins spridning och användbarhet under året som gått. Rösta här! Lilla Bitcoinpriset Entusiaster och användare av bitcoin nominerar själva en person som, med de medel som stått den till buds, gjort en insats för bitcoins spridning och användbarhet under 2014. Nominera här! logo italien