Service Ventures är ett nytt, annorlunda riskkapitalbolag som erbjuder unga, relativt nystartade företag en blandning av kapital och tjänster såsom juridik, IT och marknadsföring tillsammans med tjänsteleverantörer och mediaägare. Anledningen att Service Ventures har valt en okonventionell blandning av tjänster och kapital är att erfarenhet säger oss att det är det bästa sättet att få

bolag med expansionsvilja att växa snabbare.

Eftersom Service Ventures och deras team är bland de mest erfarna i sitt game så finns det en stark tillit mellan oss och vi ser fram emot en stark utveckling tillsammans med dem. Vi är stolta över att vara deras första investering För ytterligare information, se: www.serviceventures.se.

och

https://breakit.se/artikel/149/nytt-riskkapitalbolag-skrotar-kapitalet