BTCX är den mest erfarna veteranen inom krypto i Sverige. Och vi har de bästa kunderna!


Vad vi vet så finns det bara en enda branschkollega som varit verksam längre än oss, i hela Europa till och med. BTCX växlingstjänst tillhör alltså en av de mest erfarna leverantörerna i Europa och i hela världen faktiskt.

Genom åren har vi blivit pionjärer inom flera områden och vi är stolta över att det kommit er till del, kära kunder.

I vår kommunikation står det: “Vi älskar våra kunder”, och det är faktiskt HELT sant. Vi har de bästa kunderna i världen. När vi ibland har kämpat som tokiga för att kunna fortsätta tillhandahålla vår tjänst och leverera bitcoin, så har ni visat ett helt otroligt tålamod. Vi är mycket tacksamma och vi glömmer det aldrig.

Därför fortsätter vi kämpa. För att vi siktar på att vara bäst, snabbast och hålla en servicenivå som ingen kundtjänst kan tävla med.

Det har varit sju fantastiska år. TÄNK bara vad de kommande sju åren kommer att bjuda på…!