Hej kära kunder,

Nu är det sommartider. Oavsett årstid och väder tycker vi att alla ska kunna handla bitcoin när de vill, därför har vi såklart öppet varje dag hela året om. Nu kommer vi att köra sommartid i supporten. Fram tills 15 augusti har vi öppet 12-20 varje dag. Vi kommer också ha chatten stängd under denna period, för att kunna fokusera helt på att ge er riktigt bra service över mail.

Från och med den 16 augusti återgår vi åter till ordinarie öppettider: 10-22 på vardagar, och 12-20 på helger. Självklart fortsätter vi ha öppet varje dag, året runt.

För ett par veckor sedan öppnade vi för möjligheten att betala med kort hos oss. Till er som betalar med kort vill vi påminna om att se så att korten är öppna för internetköp, annars går köpet inte igenom. Vi kan i dagsläget inte acceptera företagskort, eller förbetalda kort.

Slutligen vill vi bara passa på att önska er alla en riktigt fin sommar!