Kryptomarknaden

Priset på bitcoin har varit något volatil under månaden men inte volatil nog för att få en bitcoiner att blinka. Vi är upp 30 procent de senaste dagarna men fortfarande nere från den senaste toppen. På twitter har bitcoinare laserögon på sina profilbilder för att illustrera att vi är laserfokuserade på att nå 100k USD / bitcoin. Tills dess stannar laserögonen. Följ med, släng på ett par laserögon på profilbilden och sätt dig med oss och vänta på det oundvikliga!

The crypto market


Bitcoin och den traditionella industrin

Bitcoin håller sig ovan våran nyvunna ärkefiende (möjligen inte längre men potentiellt mer om detta i ett annat nyhetsbrev) Tesla. En vänlig påminnelse att du borde ta en minut åt att bara kontemplera det enastående i att ett öppet protokoll är mer värderat än de flesta bolag i världen.

Bitcoin and the traditional industry


Bitcoin och andra kryptovalutor

Bitcoin fortsätter sin sakta marsch nedåt i marknadsdominans. Den senaste tiden har vi sett en ökning eftersom en ökad volatilitet på nedsidan ofta medför mer rörelser i altcoins än i farfar bitcoin.

Bitcoin and other cryptocurrencies


Utbildningsmaterial

Utbildningsmaterialet från idag kommer i en lite annan form. Att vara i bitcoin handlar inte bara om att förstå industrin från ett logiskt och tekniskt perspektiv. Att förstå det endast på det viset, alltså med din hjärna, är ytligt och kommer leda till att du tar fel beslut i längden. Nej, rätt sätt att förstå bitcoin är med hjärta och din hjärna. Därför presenteras här några toner som bör inspirera dig att ta dig lite längre in i industrin än du tidigare vågat. The Run of the Golden Bull

Education


Månadens största nyheter

Data supports notion that China's bitcoin mining dominance faded ahead of the crackdown
Escrow company issues first-ever bitcoin-backed real estate loan
Paypal to expand bitcoin buying to UK, says wallet withdrawals in progress
Sen. Elizabeth Warren shoots down a key reason investors buy bitcoin, calls for tighter regulation