CryptoRunner

BTCX kan nu meddela att vi finns på CryptoRunner, en jämförelsetjänst på kryptomarknaden.

Vi är glada att BTCX nu finns med i våra jämförelsetabeller. Det var på tiden med tanke på att BTCX var det första Bitcoinföretaget på den svenska marknaden. CryptoRunner är stolta att rekommendera BTCX till alla våra besökare i Sverige.

– David Andersson, Site Manager CryptoRunnerVad är CryptoRunner?

CryptoRunner.com är en jämförelsetjänst för kryptovalutor som lanserades 2017 i Sverige. Senare under 2019 expanderade webbplatsen till Norge, Finland och Danmark. Idag är det Nordeuropas största jämförelsetjänst på kryptomarknaden.

På webbplatsen kan man jämföra handelsplatser och växlare såsom BTCX. Man kan följa priser, kursutvecklingen och jämföra över 2,000 olika kryptovalutor. Det finns recensioner och guider för att lära sig mer om kryptovaluta. Observera att CryptoRunner inte säljer kryptovalutor.BTCX vision och historia

Vår vision är att förse våra användare med den bästa och tryggaste upplevelsen när de växlar kryptovaluta. Vi letar kontinuerligt efter sätt att nå ut till flera användare på marknaden.

BTCX har växlat bitcoin sedan januari 2012, vilket gör oss till Sveriges första Bitcoinföretag. Vi är ett av de största kryptoföretagen i den nordiska regionen. Det här är möjligt tack vare våra lojala kunder och vårt fantastiska team av utvecklare och anställda.

Tack till alla BTCX-kunder!