Midsummer

Kära BTCX-kunder!

Vi på BTCX kommer att presentera stora tänkare och författare under sommaren så att du kan njuta av det varma eller regniga vädret med en ordentlig bok. Först ut är den svenska författaren och bitcoinevangelisten Knut Svanholm som har dedikerat sitt senaste år med att utbilda massorna om bitcoin, dess fördelar och varför det är så viktigt för samhället i stort att anta en bitcoinstandard – och varför det kan vara oundvikligt.


Knut kommer att presentera sig själv, sin bok och erbjudandet nedan.

Jag heter Knut Svanholm och jag är en Bitcoinförfattare. Jag har skrivit tre böcker om Bitcoin hittills - Sovereignty through mathematics, Independence reimagined, och min senaste, Everything divided by 21 million. Mina böcker är filosofiska till sin natur, och jag försöker utmana mina läsare att tänka om Bitcoin på sätt som de kanske inte har gjort tidigare.

Här är det första kapitlet från min senaste bok Bitcoin: Everything divided by 21 million.

Du kan köpa hela boken via denna länk: https://konsensus.network/product/bitcoin-everything-divided-by-21-million/?ref=knutsvanholm

Använd koden knutsvanholm för 10% rabatt och betala med bitcoin (on-chain eller lightning) för ytterligare 10% rabatt. Enjoy!

Om du vill komma i kontakt med mig, kontakta mig på Twitter: @knutsvanholm