Choose Life

Så många av oss har fastnat på livets hamsterhjul, ungefär som kung Sisyfos som var evigt plågad, tvingad att rulla ett stenblock till toppen av ett berg, bara för att se det rulla ner igen!

Den här boken är ett levande och fungerande bevis på att genom att tänka lite annorlunda och ta vad du uppfattar som en risk, kan du skapa ett bättre, fylligare liv för dig själv och din familj.

Kliv in i livet för Daniel Prince och hans familj, långvariga familjeresenärer, världsskoleelever och digitala nomader. Lär dig mer om delningsekonomin och hur du kan utnyttja den till din fördel. Få insikt i de många ritningarna för en bättre väg som finns där ute och väntar på att bli upptäckt.

Den här boken är den perfekta startplatsen för att börja din resa. Den är nästan omöjlig att lägga ifrån sig. Ännu viktigare, den backas upp av beviset på författaren och hans familjs episka resa och livsförvandling sedan han lämnade råttracet!

Författaren Daniel Prince går långt för att dela med sig av värdefull kunskap, tips, känslor, hanteringsmekanismer och mycket mer. Han håller ingenting tillbaka i sin strävan att dela sitt budskap med andra unga familjer. Det finns ett sätt att göra detta! Så här gjorde en familj det möjligt, och hur kan du också göra det! Att öppna den här boken är din inbjudan att kliva av hamsterhjulet.

Du kan köpa Choose Life via denna länk: https://konsensus.network/product/choose-life-the-tools-tricks-and-hacks-of-long-term-family-travellers-worldschoolers-and-digital-nomads/.

Använd koden BITTEN för 10% rabatt och betala med bitcoin (on-chain eller lightning) för ytterligare 10% rabatt. Enjoy!