Trezor hårdvaruplånbok

Förvara din bitcoin på ett säkert sätt. Det finns flera tillverkare av hårdvaruplånböcker. BTCX har valt att lyfta fram en av de första och mest tillförlitliga leverantörerna, Trezor. En perfekt julklapp till någon som idag förvarar sina krypto-tillgångar på en telefon eller dator eller i värsta fall hos en tredje part. Det är många som blivit av med sina tillgångar hos MtGox, Cryptsy eller nu senast FTX. Se till att ta kontroll över dina tillgångar och förvara dem på ett säkert sätt.

Just nu erbjuder Trezor gratis frakt och garanterad leverans före julafton vid beställning före 15 december. Använd länken nedan för att komma direkt till beställningssidan för Trezor Model One som är en av de vanligaste hårdvaruplånböckerna.

https://trezor.go2cloud.org/aff_c?offer_id=135&aff_id=32334