BTCX-Sveriges-Trustpilot

BTCX har släppt några större uppdateringar under november. Den största är bytet av leverantör för identifiering genom din bank med mobilt bank-id. Med den nya leverantören kan vi erbjuda möjligheten att logga in med mobilt bank-id. Det går fortfarande att logga in med användarnamn och lösenord som tidigare. En annan funktion som möjliggjorts är att verifiera sitt bankkonto. Det är en förutsättning för att kunna möjliggöra sälj-ordrar vilket vi fortsatt jobbar med.

En annan förändring är att inloggade användare bara kan betala med Euro. Antingen via kort eller SEPA-överföring. Med express-tjänsten så är det fortfarande SEK vid kortbetalning.

Avslutningsvis så är BTCX nu ett verifierat bolag hos TrustPilot och vi har skickat inbjudan att lämna omdöme till de kunder som slutfört en order senaste 12 månaderna. Vi har nu passerat 500 omdömen och TrustScore är nu 3.9 vilket är glädjande. Majoriteten av våra kunder är nöjda med våra tjänster och vi har passerat en av våra största konkurrenter i kundnöjdhet.