Europas mest inflytelserika Bitcoin-händelse: BTC Prague Conference & Expo 2023

Prag, hjärtat av Europa, är redo att vara värd för den mest betydande Bitcoin-händelsen i Europa – BTC Prague Conference & Expo från den 8 till 10 juni 2023. Evenemanget kommer att hållas på PVA EXPO Praha Letňany, vilket markerar en ny milstolpe i Bitcoin-utbildning, onboardning och adoption.

Konferensen syftar till att samla över 100 framstående talare från hela världen på fyra scener. Deltagarna kommer att få höra från Bitcoin-entreprenörer, forskare, författare, influerare, utbildare och frihetskämpar. Bland talarna finns branschens lysande stjärnor som Michael Saylor, verkställande ordförande för MicroStrategy, Adam Back, medgrundare och VD för Blockstream, och Saifedean Ammous, en noterad Bitcoin-författare och ekonom.

BTC Prague kommer att vara en verkligt internationell händelse med mer än 10 000 deltagare från hela Europa och bortom. Den utlovar att vara en utmärkt plattform för Bitcoin-entusiaster och de som är nya inom området, vilket underlättar utbildning, nätverkande och inspiration.

Deltagare kan välja mellan fyra typer av biljetter för att matcha sina behov och förväntningar. Dessa sträcker sig från Bitcoin Expo-biljetten (9 €), idealisk för nybörjare, till VIP-pass (1810 €), som erbjuder en exklusiv, premium-upplevelse. Med en speciell rabatt på 5% tillgänglig för Bitcoin-betalningar uppmuntras deltagarna att praktisera det de predikar. Den nuvarande vågen av biljetter är tillgänglig till ett speciellt pris till den 24 maj 2023, eller tills de är slutsålda.

Detta evenemang är ett bevis på Tjeckiens historiska betydelse i formandet av Bitcoin-industrin. Hem till flera betydande Bitcoin-projekt som världens äldsta gruvpool, den första hårdvaruplånboken Trezor och den största Bitcoin ATM-tillverkaren General Bytes, har landet spelat en central roll i att driva Bitcoin-revolutionen.

Medan arrangörerna strävar efter att göra BTC Prague till ett historiskt möte för europeiska Bitcoiners och bortom, kommer konferensens språk att vara engelska för att säkerställa maximal inklusivitet. Även om evenemanget huvudsakligen är Bitcoin-centrerat, får deltagarna spela in föreläsningarna och dela dem, vilket återspeglar den öppna källkodsandan hos Bitcoin.

Vid sidan av de intellektuellt stimulerande samtalen kan deltagarna se fram emot att testa Bitcoin-produkter och tjänster, allt medan de njuter av chill zoner och gourmetmat och drycker. VIP-deltagare kommer att ha tillgång till en stilfull lounge, conciergetjänster och en inbjudningsbaserad sidohändelse.

För mer information om evenemanget, biljetter och mer, besök huvudwebbplatsen BTC Prague och följ evenemanget på Facebook och Twitter.

Oavsett om du är en erfaren Bitcoiner eller just börjar din kryptoresa, är BTC Prague Conference & Expo 2023 platsen att fördjupa din kunskap, träffa likasinnade individer och vara en del av det växande Bitcoin-ekosystemet.