Bitcoin Atlantis: Kartlägger en kurs mot framtidens finans i Madeira

Mitt i Atlanten är ön Madeira på väg att bli en centralpunkt för nästa våg av finansiell revolution. Bitcoin Atlantis-konferensen är inte bara en sammankomst för kryptoentusiaster; det är en uppmaning till handling för drömmare, störare och visionärer från hela världen. Se trailern för eventet här.


När och Var

I skuggan av Madeiras natursköna skönhet utlovar evenemanget en oöverträffad upplevelse. Under en period av tre dagar syftar konferensen till att samla de ledande rösterna inom Bitcoin och relaterade teknologier. Oavsett om du är en erfaren investerare, en tech-pionjär eller en nyfiken nykomling, erbjuder detta evenemang en skattkista av kunskap och nätverksmöjligheter som kan forma din ekonomiska framtid. Konferensen förväntas dra till sig omkring 5 000 deltagare, vilket gör den till ett av årets mest betydande Bitcoin-evenemang.


En resa genom Atlantis av Bitcoin

I sin kärna är Bitcoin Atlantis en hyllning till ekonomisk frihet. Det erbjuder en plattform för öppna dialoger och ambitiösa visioner, med målet att utforska de oändliga möjligheterna som Bitcoin kan erbjuda individer och företag över hela världen. Från banbrytande teknologiska utvecklingar till diskussioner om regler och policy, kommer konferensen att täcka en mångfald av ämnen som är avgörande för Bitcoins adoption och tillväxt.


Hur man deltar

Redo att dyka in? Att boka din plats på Bitcoin Atlantis är enklare än någonsin. Med en biljett prissatt till 240 €, kommer deltagarna att ha full tillgång till allt som konferensen har att erbjuda - från huvudscenen till öppen källkod-visningar, från matplatsen till expo-områden, och mycket mer. Men vänta, det finns mer goda nyheter! Du kan njuta av en 10% rabatt på din biljett genom att använda kampanjkoden "BTCX". Men agera snabbt, eftersom priserna kommer att stiga efter den 1 oktober. Dessutom kan barn upp till 16 år gå in på evenemanget utan extra kostnad.

🎟 Boka dina biljetter här: Bitcoin Atlantis Biljetter


Mer än bara föredrag

Evenemanget går utöver den typiska talare-publik-uppsättningen. Med interaktiva spel, områden för familjer och barn, konstutställningar och musikaliska framträdanden, utlovar Bitcoin Atlantis en upplevelse som är lika berikande som den är underhållande. Det handlar inte bara om Bitcoin; det handlar om kulturen, gemenskapen och den oböjliga andan av innovation.


Talar-profiler

Affärer och Finans

 • Michael Saylor (MicroStrategy): En evangelist för Bitcoin, Saylors MicroStrategy var bland de första börsnoterade företagen att hålla Bitcoin i sin kassa. Hans perspektiv kan erbjuda viktiga insikter i Bitcoin som en företagstillgång.
 • Jack Dorsey (Square, CashApp, Spiral, Block, Tidal): Känd för sin roll i Twitter och Square, Dorsey är en teknikentreprenör som tror på den demokratiserande kraften i digital valuta. Han kan tala om de teknologiska innovationerna och tillgänglighet som möjliggörs av Bitcoin.
 • Jeff Booth & Preston Pysh (Ego Death Capital): Båda är framstående röster som förespråkar ekonomisk förändring via kryptovaluta. De kan diskutera riskkapital och investeringsstrategier inom Bitcoin-området.
 • Lyn Alden (Lyn Alden Investment Strategy, Ego Death Capital): Känd för sin finansiella analys och investeringsstrategier kan Alden gå djupare in på de ekonomiska teorierna bakom Bitcoins långsiktiga värde.
 • Greg Foss (ONEFUND): En expert på kreditmarknader och Bitcoin, Foss kan erbjuda en investerares perspektiv på risker och belöningar med att omfamna digitala tillgångar.

Teknik och Reglering

 • Jack Mallers (Strike): Mallers app Strike har varit avgörande för att förenkla Bitcoin-betalningar. Hans bidrag kan fokusera på de teknologiska utmaningarna och lösningarna för att skala upp Bitcoin för mainstream-användning.
 • Samson Mow (JAN3): Känd för sin teknikcentrerade syn på Bitcoin, kan Mow diskutera teknologisk innovation och framtida utvecklingar i Bitcoin-ekosystemet.
 • Troy Cross (Bitcoin Policy Institute): Troligen kommer att fokusera på den regulatoriska miljön, kan Cross diskutera politiska överväganden för länder eller jurisdiktioner som adopterar Bitcoin.

Social påverkan och Filosofi

 • Knut Svanholm (Freedom Footprint Podcast): En framstående röst för de filosofiska och sociala aspekterna av Bitcoin, kan Svanholm ta upp Bitcoins potential för att förbättra individuell frihet.
 • Obi Nwosu (Fedi, BTrust, Gridless): En förespråkare för decentraliserade system, Nwosu kan tala om fördelarna med Bitcoin och blockkedjetekniker för att skapa rättvisa system.
 • Alex Gladstein (Human Rights Foundation): Gladstein kan erbjuda en vinkel på hur Bitcoin kan fungera som ett verktyg för mänskliga rättigheter och ekonomisk frihet i förtryckande regimer.
 • Natalie Brunell (Coin Stories, Hard Money Show): Med fokus på berättande i kryptovärlden kan Brunell dela individuella berättelser om hur Bitcoin har haft en positiv inverkan på livet.

Andra

 • Lawrence Lepard (Equity Management Associates): Med en bakgrund inom kapitalförvaltning kan Lepard fokusera på Bitcoins roll i portföljdiversifiering och förmögenhetsförvaltning.
 • Pablo Fernandez (Sanity Island, Ego Death Capital): En entreprenör och investerare kan Fernandez diskutera startup-ekosystemet kring Bitcoin och blockkedja.
 • Daniel Prince (Once Bitten Podcast): Prince kan erbjuda ett medieperspektiv på Bitcoin-narrativet och diskutera hur det framställs i den offentliga konversationen.


Varför Madeira?

I en värld där jurisdiktioner ofta är skeptiska till Bitcoin, står Madeira ut. Öns halvautonoma status och den progressiva attityden hos dess regering gör det till en unik knutpunkt för kryptoaktiviteter. F.R.E.E. Madeira, en ideell initiativ, samarbetar med regeringen för att göra Madeira till en global referenspunkt i den nya digitala framtiden. Organisationens fokusområden inkluderar juridik, utbildning, energi och mer, vilket gör det till en omfattande ansträngning att övergå till ett nytt monetärt paradigm.

Så, om du är redo att vara en del av denna jordskakande förändring i finans- och teknikvärlden, är Madeira platsen att vara på i år. Bitcoin Atlantis är inte bara en konferens; det är en milstolpe på resan mot en friare, mer rättvis värld.

Är du redo att kartlägga din kurs till Bitcoin Atlantis? Ta tillfället i akt att vara en del av något extraordinärt. Vi ses i Madeira! 🌊🌴


F.R.E.E. Madeira: Visionärerna bakom Bitcoin Atlantis

F.R.E.E. Madeira

Om Bitcoin Atlantis är fartyget som navigerar genom vattnen av finansiell revolution, tjänar F.R.E.E. Madeira som dess ledstjärna. Denna ideella organisation samarbetar inte bara med Madeiras regering för att göra ön till en hotspot för Bitcoin-innovation, utan lägger också grunden för ett nytt ekonomiskt och socialt landskap.


Madeiras strategiska position

F.R.E.E. Madeira – som står för Financial Revolution, Education, and Empowerment – siktar på att utnyttja Madeiras unika fördelar som en halvautonom region. I ett europeiskt unionens landskap där en enad ståndpunkt om Bitcoin ännu inte har uppnåtts, erbjuder Madeira en unik miljö. Med liberala internetlagar och ett fokus på individuell frihet är ön redo att dra till sig Bitcoin-entreprenörer och entusiaster från hela världen. Madeira är inte bara en annan europeisk utpost, utan siktar på att bli en "frihetens och självständighetens fyr" i Europa.


En holistisk vision

F.R.E.E. Madeira tror inte på en endimensionell strategi för Bitcoin-revolutionen. De har definierat omfattande fokusområden, inklusive lag, utbildning, energi, regering, handel och tjänster, företag, enskilda individer och mycket mer. Organisationen är inte bara fokuserad på nuet utan är engagerad i att hjälpa ön att övergå till en framtid där Bitcoin-adoption är utbredd, till och med oundviklig.


Utbildning och Adoption

En av de mest betydelsefulla utmaningarna för Bitcoins adoption är utbildning, och F.R.E.E. Madeira tar sig an detta med full kraft. Från att hjälpa återförsäljare att förstå Bitcoin-transaktioner till att skapa allmän medvetenhet, tror organisationen att "Bitcoin-adoption ÄR teknologi-adoption". De erbjuder också utbildningstjänster och konsultation för individer på varje kunskapsnivå. Deras initiativ lovar att göra övergången smidigare och mer välkomnande för alla, från beslutsfattare till den vanliga personen.


En självhållande vision

Även om det är en ideell organisation, förstår F.R.E.E. Madeira behovet av långsiktighet. För att hålla ut och påverka förändring har organisationen planer på en stadig kassaflöde, som stöder dess projekt och några av dess nyckelpersoner genom utbildningstjänster och konsultation.


En rörelse, inte bara ett initiativ

F.R.E.E. Madeira ser de pågående förändringarna som inte bara en trend utan en vändpunkt i historien. De tror att världsledare som omfamnar Bitcoin kommer att vara de som får en försprång i en helt ny monetär paradigm. I en värld som blir allt mer polariserad på olika politiska fronter ser F.R.E.E. Madeira Bitcoin som en "opolitisk typ av pengar", en standardiserad uppsättning regler som behandlar varje individ lika, och transcenderar gränser och fördomar.


Var du kan följa F.R.E.E. Madeira

För att hålla dig uppdaterad om deras banbrytande arbete och initiativ, följ dem på deras Twitter, YouTube channel, och official website.


F.R.E.E. Madeira lägger inte bara till ett kapitel till Bitcoins historia; det bidrar till vad som kan bli en hel volym. När Madeira förbereder sig för att vara värd för det monumentala Bitcoin Atlantis-evenemanget är det klart att ön, drivet av visionärerna på F.R.E.E. Madeira, positionerar sig som en framtida huvudstad i den snabbt utvecklande världen av decentraliserad finans. Så när solen skiner ljus och orange över Madeira finns det ingen tvekan om att ön blir en fyr för framtiden, en plats där finansiella drömmar kan sätta segel. 🌅⚓

Är du redo att vara en del av denna historiska rörelse? Det hela börjar på Bitcoin Atlantis. Vi ses där!