Svenska Bitcoinföreningens årliga Symposium 23-24 Mars

Svenska Bitcoinföreningen anordnar ett ambitiöst Bitcoin Symposium som i år äger rum den 23-24 mars, ett evenemang som snabbt blir ett av de mest framträdande händelserna inom den svenska bitcoinvärlden. Symposiumet kommer att äga rum i Stockholm, och det väntas dra till sig en blandning av Bitcoin-entusiaster, investerare, teknikexperter, och nyfikna nykomlingar.

Både Goobits grundare Christian Ander och Bitcoin-influensern BTCHICK kommer finnas på plats bland andra intressanta talare och dela med sig av sina insikter och erfarenheter. Symposiumet kommer ge deltagarna en unik inblick i både de tekniska och ekonomiska aspekterna av Bitcoin.

Utöver keynote-presentationer och paneldiskussioner kommer årets symposium att erbjuda nätverksmöjligheter, workshops och diskussionsforum där deltagare kan engagera sig i djupgående samtal om Bitcoins nuvarande status och dess framtid.

Är detta något för dig? Läs mer och köp biljetter på Svenska Bitcoinföreningens hemsida. Glöm inte att använda kampanjkoden BTCX för 10% rabatt.

Detta symposium är inte bara en chans att lära sig om Bitcoin - det är också en möjlighet att vara en del av en växande gemenskap som kan forma framtiden för digitala valutor och finansiell teknologi. Missa inte chansen att vara en del av denna framtid!