Vi har bestämt oss för att skaka om Bitcoin-världen rejält – BTCX genomgår en total makeover. Från och med idag är vi stolta över att presentera oss som en "Women-Maxi" plattform. Ja, ni läste rätt. BTCX är mer än endast en Bitcoin-maxi-börs nu.

BTCX – Nu även Women-Maxi

Så, vad betyder detta? Jo, vi har bestämt att från och med idag kommer endast de som stolt identifierar sig som kvinnor att kunna handla hos oss. Herrar, det är dags att låta damerna ta rodret (men oroa er inte, ni kan fortfarande heja på från sidlinjen). Och för att göra det så enkelt som möjligt, har vi lagt till en liten "checkbox" vid varje order där ni kan kryssa i er kvinnliga identitet. Tänk på det som att rösta för jämställdhet, en Bitcoin-transaktion i taget.

Nu, till alla våra manliga användare som kanske undrar, "Vad händer med mina bitcoins?" Oroa er inte! Ni kan antingen överföra dem till en kvinna i ert liv (kanske dags att vara den där generösa brodern, vännen, eller kollegan?) eller skicka tillbaka dem till oss.

Vi inser att det här kan komma som en överraskning för många av er, men vi är taggade på att börja denna nya, banbrytande resa. Vi vill tacka er för ert stöd och ser fram emot att utforska denna helt nya "Women-Maxi" värld tillsammans!