Stockholm — Den 30 maj väntar en extraordinär kväll för alla som är intresserade av framtiden för valutor och investeringar. Goobit välkomnar både nya och erfarna bitcoin-entusiaster till en sammankomst i hjärtat av Gamla Stan, där deltagarna kan förvänta sig en afton fylld med kunskap, nätverkande och framtidsspaning.

AfterWork: Upplev Framtidens Valuta i Gamla Stan

Varför Bitcoin och Varför Nu?

I en värld där digitala valutor blir allt mer centrala, erbjuder Goobit en möjlighet att inte bara lära sig grunderna i Bitcoin utan även utforska dess djupare betydelse och potential att omforma våra ekonomiska system. Evenemanget riktar sig till alla, oavsett tidigare erfarenhet.

Kvällens Höjdpunkter

Evenemanget startar kl. 17:00 med mingel och en avslappnad atmosfär för att knyta kontakter med andra Bitcoin-entusiaster. Detta följs av ett föredrag och diskussioner:

  • 17:30 - 18:00 - Föredrag med BTChick, en Bitcoin-influencer på TikTok, och Rebecka Nakamoto, en teknikdinosaurie som nyligen upptäckt Bitcoin. De kommer att dela med sig av sina unika perspektiv på varför Bitcoin är viktigt och vilka fördelar det erbjuder jämfört med traditionella finansiella system.

  • 18:00 - 18:15 - En praktisk genomgång av hur Bitcoin-transaktioner fungerar, för att demonstrera teknologin bakom och visa dess transparens och effektivitet.

  • 18:15 - 18:30 - Evenemanget avslutas med ytterligare mingel, där deltagarna får möjlighet att diskutera kvällens insikter och utbyta idéer.

Registrera Dig Nu!

Platserna är begränsade, och intresset är stort. För att säkerställa din plats, registrera dig så snart som möjligt. Kom och var en del av en diskussion som inte bara definierar framtiden för pengar, utan även hur vi tänker kring värde, tillgångar och ekonomiskt utbyte i en alltmer digital värld.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en inspirerande kväll fylld med spännande diskussioner och värdefulla insikter.