Vi är glada att kunna meddela att BTCX är silversponsorer för den prestigefyllda BTC Prague-konferensen, en av Europas ledande konferenser inom Bitcoin och blockchain. Denna globala sammankomst erbjuder en vital plattform för att utforska de senaste innovationerna, trenderna och utmaningarna som formar vår bransch.

BTCX är stolta Silversponsorer vid BTC Prague

Som silversponsorer spelar BTCX en central roll på konferensen. Vårt team kommer att vara på plats för att nätverka, dela med sig av våra insikter och presentera våra senaste projekt och initiativ. Denna nivå av sponsring speglar vårt djupa engagemang och stöd till Bitcoin-communityn och understryker vårt mål att främja och utveckla blockchain-teknologin.

BTC Prague bjuder in deltagare till en rad engagerande presentationer, interaktiva workshops och djupgående diskussioner. Konferensen kommer att täcka viktiga ämnen som framtidens blockchain-teknik, säkerhetsaspekter, regulatoriska landskap och mycket mer. Det är en ovärderlig möjlighet för alla som önskar djupare kunskap och insikter om Bitcoinvärlden.

Specialerbjudande: Använd kampanjkoden BTCX för att få 10% rabatt på din biljett till BTC Prague. Missa inte chansen att vara en del av denna banbrytande händelse. BTCX:s deltagande som silversponsorer vid BTC Prague är ett steg framåt i vårt fortsatta arbete och engagemang inom Bitcoinsektorn och vi ser fram emot att möta likasinnade innovatörer, investerare och potentiella partners under konferensen.