Vi på BTCX är stolta över att lansera vår nya avdelning för Over-The-Counter (OTC) handel. Denna betydande uppdatering syftar till att bättre möta era behov när det gäller att hantera större summor Bitcoin på ett smidigare och säkrare sätt.

BTCX lanserar ny och förbättrad OTC-handelstjänst

Stora affärer för stora drömmar

Har du funderat på att börja handla med större volymer av Bitcoin men känt dig överväldigad? Oroa dig inte! Våra OTC-tjänster är utformade för att stödja de som är redo att genomföra större transaktioner över 150 000 SEK.

Integritet i fokus

Vi förstår att handel inte bara är en finansiell transaktion; det är en personlig resa. Detta gäller särskilt för offentliga personer eller företagsledare som söker extra konfidentialitet. Våra OTC-tjänster är skräddarsydda för att garantera att dina handelsaktiviteter förblir diskreta och skyddade.

Anpassade lösningar skräddarsydda för dina behov

Vår tjänst sträcker sig bortom enkla köp- och säljfunktioner. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för våra klienter, inklusive lägre växlingsavgifter, personlig rådgivning och dedikerat stöd. Oavsett din handelsstrategi är vårt team utrustat för att underlätta och optimera dina handledsoperationer.

Detaljerna är viktiga

Vårt mål med den nya OTC-handelstjänsten är att erbjuda en sömlös och säker handelsupplevelse. Vi hanterar noggrant varje aspekt – från att verifiera din identitet till att vägleda dig i hantering av plånböcker till att säkerställa att alla dina transaktioner överensstämmer med finansiella myndigheter. Vi är här för att göra din handel så bekymmersfri som möjligt.

Upptäck mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina finansiella mål genom att besöka vår nya OTC-webbplats.