Glad nationaldag, Sverige! Idag firar vi allt som gör vårt land fantastiskt, och BTCX är stolta över att kunna erbjuda en speciell kampanj för att hedra denna dag.

Omvänd säljavgift på Nationaldagen! +1%

Extra 1% bonus på säljordrar – bara idag!

Under hela den 6 juni 2024 ger vi lite extra för att fira: en plus 1% bonus på alla säljordrar upp till 50.000 kronor. Det är rätt – varje person kan idag lägga en säljorder och få 1% extra över det faktiska värdet på sina bitcoins.

Så här fungerar det: När du säljer dina bitcoins till oss idag betalar vi dig mer än det nuvarande marknadsvärdet. Det är vårt sätt att säga "Tack" för att du är en del av BTCX-gemenskapen och firar denna speciella dag med oss.

Sverige är fantastiskt och det är även detta erbjudande! Så varför inte passa på att utnyttja detta fantastiska tillfälle?

Sälj bitcoin här.