Idag öppnar vår ideella portal för bitcoindonationer: BTCX|Donation

Vi på BTCX ringde en av de större organisationerna som gör gott här i Sverige, och ute i världen, för att prata lite bitcoin med dem.

De hälsade att de skulle börja fundera på vad bitcoin är i höst…Kanske.Så vi har tagit vårt ”bitcoinansvar” och startat en tjänst där man kan donera i bitcoin till organisationer och några olika områden där det finns människor som behöver hjälp.

ALEF är först i Sverige (Vad vi vet, har inte hittat någon annan)ALEF är en ideell förening som arbetar i Afrika med studiecirklar för unga och vuxna som missat chansen att gå i skolan. Att lära sig läsa och räkna är det första steget ut ur fattigdom, förtryck och utanförskap.

Visa den modiga organisationen ALEF, och andra, att det var helt rätt att acceptera bitcoin. Visa styrkan hos bitcoincommunityt genom att donera några satoshi (eller varför inte en hel bitcoin) idag! www.btcxdonation.se

BTCX Donations logo