Dela inte ditt lösenord med någon är en bra tumregel. Försök till bedrägeri lämnas över till polis. Ingen tredje part får kontakta BTCX kunder med erbjudanden om att köpa kryptovaluta eller andra investeringar.


BTCX har stått till tjänst i kryptobranschen sedan 2012. Lika länge har vi stått till tjänst så fort polisen behöver information om ett misstänkt bedrägeri.
Ifall personalen på BTCX misstänker ett försök till bedrägeri stoppas den aktuella ordern och polisen informeras.
Utöver manuell övervakning finns en rad automatiska säkerhetscheckar som kan sätta stopp, till exempel om en order tar ovanligt lång tid att betalas (det kan tyda på att en annan än den som lagt ordern är på väg att betala den).

Det är för att förhindra bedrägerier och penningtvätt som kunden måste tillhandahålla personuppgifter.

Se till att du själv har kontroll över ditt konto, dina uppgifter, plånbok och dina medel när du använder BTCX tjänster.

Vi har inga samarbeten med tredje part, vare sig i Sverige eller utomlands. Ingen som som påstår sig representera BTCX får ta kontakt med våra kunder i kommersiellt syfte eller med investeringsförslag. Vare sig via telefon eller e-post, SMS eller på annat sätt.

Vi arbetar outtröttligt för att hålla dina affärer, och din information, säker. Vänligen dela inte ditt lösenord eller liknande uppgifter med någon.

Vi hjälps åt att bekämpa bedragare.