Vi har stoltheten och glädjen att berätta för er, våra kunder, att BankID numera integrerats med våra växlingstjänster på BTCX.

Vi har goda nyheter

Vad betyder det här för dig som befintlig kund?

BTCX är som ni vet en veteran inom kryptobranschen. Som det näst äldsta bitcoinföretaget i Europa har vi varit igång sedan 2012, och under de tidiga åren var det svårt att få till samarbeten med banksektorn.


För befintliga kunder

Om du redan har ett konto på BTCX kommer det inte innebära några större förändringar (förutom en ny och uppdaterad look). Du kan fortsätta logga in med användarnamn och lösenord som vanligt. Du kan också byta inloggningsmetod till BankID, men då kommer du inte kunna gå tillbaka till att använda användarnamn och lösenord som inloggningsmetod framöver.


För nya kunder

Om du inte redan har konto på Standard BTCX så blev allt just mycket enklare för dig. Du skapar ett konto med hjälp av ditt BankID, verifierar att din information stämmer och sedan är du igång. Mycket välkommen!


OBS! Eftersom vi precis lanserat BankID och ny funktionalitet på sajten, så kan vi ofrivilligt introducerat buggar som kan störa din upplevelse som kund. Vi ber om ursäkt för detta och vi jobbar konstant på att hitta och rätta till eventuella fel som den nya tjänsten kan tänkas ha. Du är välkommen att kontakta oss på [email protected] med förslag och kommentarer, din feedback är mycket värdefull för oss!


Tack så mycket, och god jul!