Var med och skapa en framtid där finansiell frihet inte är en möjlighet, utan en verklighet.


I en värld där över 70% av befolkningen lever under auktoritära regimer, framstår behovet av säkra och tillgängliga ekonomiska resurser tydligare än någonsin. Regeringar underminerar valutor, övervakar transaktioner, och fryser människors tillgångar. I detta klimat är Bitcoin mer viktigt än någonsin.

Lanseras snart: BTCX x Human Rights Foundation

Human Rights Foundation's (HRF) Financial Freedom Program arbetar för att främja användningen av Bitcoin som ett strategiskt verktyg för att upprätthålla och skydda mänskliga rättigheter. Bitcoin är en revolutionerande kraft för finansiell inkludering, som erbjuder ekonomiska tjänster till de närmare 1.7 miljarder människor som för närvarande saknar tillgång till traditionella banktjänster. Det erbjuder en säkerhet mot inflation och underlättar billigare och snabbare gränsöverskridande transaktioner. Human Rights Foundation har effektivt använt Bitcoin för att stärka mänskliga rättigheter globalt. Genom deras Bitcoin Development Fund har HRF finansierat viktiga projekt och initiativ, särskilt i länder styrda av auktoritära regimer.

Partnerskapet mellan BTCX och Human Rights Foundation

BTCX har stolt gått samman med Human Rights Foundation i ett partnerskap som är grundat på gemensamma mål och värderingar. Vi delar en vision om en värld där finansiell frihet är tillgänglig för alla, och vi tror på kraften av decentraliserad teknologi för att stärka individer och skydda deras rättigheter.

Gör en skillnad: Bidra till mänskliga rättigheter

Inom kort lanseras vårt partnerskap med Human Rights Foundation som innebär att varje köp av Bitcoin på BTCX erbjuder möjligheten att donera 2 euro till HRF och deras arbete.

Denna enkla handling kan bidra betydligt till att stödja deras viktiga arbete. Kan du inte vänta, eller vill lansera större summor, besök gärna Human Rights Foundations webbplats direkt.

Kontakt och ytterligare information

Har du frågor om vårt partnerskap med Human Rights Foundation eller donationsprocessen? Tveka inte att kontakta oss.